Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Orderpolicy

1. Hur lägger jag en online-order?

(1) Välj produkterna (lämpliga kvantiteter, storlekar etc) som du vill köpa, lägg till varan i din kundvagn.
(2) Klicka på knappen Kassa.
(3) Bekräfta din leveransinformation, se till att din faktureringsadress matchar leveransadressen. Då kan du fortsätta att checka ut.
(4) Du kan bekräfta din betalningsinformation och välja din betalningsmetod. Ange inlösenkoden om du har något.
(5) Granska beställningsinformationen innan du skickar in. Du måste fylla i din kreditkortsinformation och se till att informationen är autentisk och matchande.
(6) Då får du ett bekräftelsemail om beställningen.

2. Skatt, avgifter och moms

Vi packade alltid ordern som en gåva; Emedan alla varor säljs på obetald leveransplikt, så kan vissa länder ålägga importtullar på leveranser. Kunderna är ansvariga för eventuella tillämpliga tullar eller skatter som kan åläggas en leverans i destinationslandet.

3. Order Avbeställning

För att avbryta en beställning, kontakta oss genast. Avbeställda beställningar som inte har levererats kommer att återbetalas med avdrag för 6% av orderens totala pris vilket är avbokningsavgift. Avbokningsavgiften debiteras för att täcka administrativa kostnader och transaktionsavgifter som är inblandade vid annullering av order (er).

Vi behandlar alla beställningar inom 6-8 timmar efter orderingången, så vi kanske inte kan avbryta en order efter det att den har placerats. Hoppas att du kan förstå denna viktiga punkt.

Dessutom kan vi inte acceptera avbokningar för produkter som redan har levererats och vår Returpolicy gäller i så fall.

4. Duplikera beställningar

Från tid till annan mottog vi dubbla order (två eller flera av mycket liknande order) placerade inom en kort tidsperiod från varandra av kunder. Av säkerhetsskäl har vi inte tillgång till kreditkortsuppgifter för kunder och alla betalningar för order är godkända av kunderna själva.

Våra orderförberedelseprocesser är automatiska och vi kan inte få dubbla beställningar om de inte är uppmärksamma av kunderna. Vi kan inte garantera att vi kommer att läsa begäran om att avbryta en duplikat order pri

Returpolicy

Om du inte är nöjd med vår produkt måste du kontakta oss inom en vecka. Alla artiklar som skickas tillbaka till oss måste vara i original skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla taggar bifogade. Eller varor kommer att skickas tillbaka till avsändaren.
1. En returtillstånd Tillstånd måste erhållas från kundservice specialist. Eller det returnerade paketet returneras till dig.
2. Ange anledningen till retur för att få returtillståndet och returadressen.
3. Packa varor säkert. Vänligen fyll i följande information med din retur: bill-to name, adress; Skicka-till namn, adress; ordernummer; anledning att återvända.

Utbytespolicy

Bytesförfrågningar måste göras inom 7 dagar efter order kvitto för varor.
Ange utbytesobjektet och den nya färgen eller storleken i ditt e-postmeddelande till kundtjänsten. Föremål måste vara i original skick och oskydda att accepteras som retur.
Tillgänglighet för ersättningsobjekt är inte garanterat. Du kommer att få en e-postnotifikation vid slutförandet av utbytesbehandling.

Notera:

1. Porto är inte återbetalningsbar.
2. 20% hanteringsavgift kommer att dras av från bidraget.
3. Om produkterna är problem med icke-kvalitetsproblem måste kunderna lägga till 20% porto för utbytesavgifter.
4. Retur kan ta en till två veckor att behandla och minst en faktureringsperiod för att krediten ska visas på ditt konto.

Kontakta oss om du vill kontakta kundservice för frågor om återbetalningstillstånd.

1) Förpackning och skickar din retur
2) Repackera ditt oanvända föremål i originalförpackningen.
3) Inkludera en orsakskod på förpackningen för varje objekt du vill återvända till.
4) Ta med förpackningen i sändningen och behåll en kopia för dina poster.
5) Fyll i din returadressinformation på etiketten, fäst den på ditt paket och släpp av den på ditt närmaste postkontor. Tyvärr kan vi inte ansvara för förlorade paket i transit.
tillbaka
Copyright © 2018 www.linnstromberg.se. Powered by Billiga Diesel Jeans